Asri Aile Mezarlığında Örnek Çalışma

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, mezarlıklarda vatandaşların yazın sıcaklardan, kışın ise olumsuz hava şartlarından etkilenmemeleri için bekleme alanları (sundurma) yapıyor.

Asri Aile Mezarlığında Örnek Çalışma

İlk olarak Büyükşehir Belediyesi Asri Aile mezarlığında sundurma çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mezarlıklarda bulunan camii avlularında vatandaşların hava şartlarından etkilenmemelerini sağlıyor.

 

İlerleyen günlerde kent merkezi ve ilçelerdeki tüm mezarlıklarda çalışmalarını sürdürecek olan Büyükşehir Belediyesi, mezarlıklarda çevre düzenlemesi, çiçeklendirme gibi çalışmalarını yaparak  vatandaşların hizmetine sunacak.

 

Sürdürülen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Asri Aile Mezarlığı Camii İmamı Mehmet Emek, "Cenaze namazı kılmak için gelen vatandaşlar yazın güneşte kışın ise yağmurda kalıyordu. Büyükşehir Belediyesinin bu çalışması ile bu sorunumuz giderilmiş oldu. Emeği geçenlerden Allah razı olsun, tam yerinde yapılan bir hizmettir. Allah'ın izniyle vatandaşlarımız artık bu sıkıntıyı çekmeyecektir" şeklinde konuştu.



27 Ocak 2016 �ar�amba 13:23

http://www.urfa63haber.com/haber/asri-aile-mezarliginda-ornek-calisma--1122.html