Şehit Aileler ‘den Basın-Yayın ve Enformasyon Ziyaret

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Şehit Aileler Viranşehir Temsilcisi Pınar Çuvanlıoğlu ile birlikte, Basın-Yayın ve Enformasyon (BYE) Şanlıurfa İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Şehit Aileler ‘den Basın-Yayın ve Enformasyon Ziyaret

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, ziyarette yaptığı konuşmanda, basın yayın kuruluşlarının da kamu hizmeti verdiklerini ve vatandaşları bilgilendirme...

 

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, ziyarette yaptığı konuşmanda, basın yayın kuruluşlarının da kamu hizmeti verdiklerini ve vatandaşları bilgilendirme ve bilinçlendirme görevini yerine getirdiğini ifade etti. Başkan Yavuz, “2012 yılında faaliyete başlamasına rağmen kısa süre içerisinde yerel basının sorunları ile ilgilenip Şanlıurfamızı tanıtım faaliyetlerinde aktif rol üstlenen Basın Yayın ve Enformasyon Şanlıurfa İl Müdürlüğü’nün çalışmalarından dolayı başarılarının devamını diledi.

 

Şehit Aileler Viranşehir Temsilcisi Pınar Çuvanlıoğlu’da yaptığı açıklamada Tarihin her döneminde basının, milletin gözü, kulağı ve sesi olmasının yanı sıra kamuoyunun haber alma hakkını ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışıyla yerine getirdiğini ifade ederek, “Çevremizde meydana gelen olaylar ve gelişmelerden anında haberdar olmamızı sağlayan, bununla birlikte şehirlerin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak gelişmesi ve kalkınmasına katkılar sağlayan yerel basınımızın, büyük bir özveri içerisinde yerine getirdiği bu görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BYE Şanlıurfa İl Müdürü Şerafettin Akın ise, Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’un ve Viranşehir Temsilcisi Pınar Çuvanlıoğlu’nun ziyaretinden çok memnun olduğunu belirterek bu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederim.



26 Ocak 2016 Sal� 17:18

http://www.urfa63haber.com/haber/sehit-aileler-den-basin-yayin-ve-enformasyon-ziyaret-1119.html