GÖKTAŞ AİLESİNİN TOPLANTISI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Ak Parti Eyyübiye İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş'için düzenlenen ev toplantısı mitinge dönüştü

GÖKTAŞ AİLESİNİN TOPLANTISI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve MHP İlçe Başkanı Suphi Curun ile birlikte On İkiler Mahallesinde İbrahim ve Faruk Göktaş’ın düzenlediği toplantıya katıldı. Göktaş ailesine gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Suphi Curun, “31 Mart yerel seçimleri milletin bekası ve geleceğimiz için büyük önem taşıyor. Bu yüzden Cumhur İttifakına verilecek olan destek büyük önem arz ediyor” dedi. 

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş alanda toplanan Mahalle sakinlerine Mahallede eksik bulunan park ve Bayanlar içi Taziye Evi yapımı için söz verdi. Başkan Aday Kuş Mahallede bulunan Tapu sorunu için Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte bu sorunu aşacaklarını belirti.

 

GÖKTAŞ BAŞKAN ADAYI KUŞ CUMHURBAŞKANININ BİZE EMANETİDİR 

Toplantıya ev sahipliği yapan İbrahim Göktaş yaptığı selamlama konuşmasında Başkan Adayı Mehmet Kuş’ın bize Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emanetidir. 31 Marta bu emanete sahip çıkacağımıza söz veriyormusunuz alanda toplanan Mahalle sakinleri söz verdi.



21 Mart 2019 Per�embe 10:39

http://www.urfa63haber.com/haber/goktas-ailesinin-toplantisi-mitinge-donustu--10894.html