Şanlıurfa Prestijli Caddeler Kavuşuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Emniyet Caddesinde sürdürülen prestij caddesi çalışmalarını yerinde inceleyerek, bölgedeki vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

Şanlıurfa Prestijli Caddeler Kavuşuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve tüm ilçelerde başlatacağı prestij caddesi uygulamasının ilk çalışması olan Emniyet Caddesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi,  çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

İncelemeler kapsamında bölge esnafıyla sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, esnafın talep ve önerilerini değerlendirdi.

 

İnceleme esnasında yaptığı açıklamada çalışmaların hayırlı olmasını dileyen Başkan Nihat Çiftçi, mevsim koşullarına rağmen çalışmaların büyük bir özveriyle sürdüğünü ifade etti.

 

Şanlıurfa’da gelişim ve dönüşümü bu tür örnek çalışmalarla yapacaklarını belirten Başkan Çiftçi, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak kent merkezi ve  tüm ilçelerde başlatmış olduğumuz Prestij Cadde uygulamasında bu kez Haliliye ilçemizin Emniyet Caddesindeyiz. Mevsim koşullarına rağmen esnafımıza engel olmamak adına biraz acele davranıyoruz. Şehrin güzelleşebilmesi ve caddenin alt yapı sorunlarının giderilmesi için alt yapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Fen İşleri Daire Başkanlığımız tamamen sahada. Çalışmalarımız bittiğinde Yenişehir mahallemize güzellik katmış olacağız.” şeklinde konuştu.

 

 



20 Ocak 2016 �ar�amba 14:58

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-prestijli-caddeler-kavusuyor-1078.html