Urfalı Yazar Aday Adayı Oldu

Mart 2019 Yerel Yönetimler seçiminde Şanlıurfalı yazar Muhammed Ali Urfalı Eyyübiye Belediyesi Meclis üyesi aday adayı oldu.

Urfalı Yazar Aday Adayı Oldu

Uzun yıllardır Şanlıurfa siyasi arenada aktif olarak çalışmalar yapan, Liyakatli, mütevazi ve saygınlığı ile Şanlıurfa kamuoyunun beğeni ve takdirini kazanan yazar Muhammed Ali Urfalı Eyyübiye Belediyesi Meclis üyesi aday adayı oldu. 

AK Parti Eyyübiye İlçe teşkilatında gerçekleşen programda İlçe Başkanı Mehmet Moğal’a, Eyyübiye Belediyesi Meclis aday adaylığı için dilekçesini teslim ederken Aday adayı olma gerekçesi ile ilgili şu açıklamayı yaptı.” Benim hedefim hiç bir zaman mevki makam değil amacım sadece millete hizmet, her zaman hemşerilerimle iç içeyim. Şanlıurfa siyasi aranasın ‘da hep aktif olarak çalışmalar yaptım. Şanlıurfa’mı, Eyyübiye’yi Eyyübiye halkını seviyorum.

2014 yerel seçimlerin ‘de Şanlıurfa’nın en kalabalık mahallesi olan, yaklaşık 20 bin seçmeni olan hayati harrani mahallesin ‘de muhtar adayı oldum ve önemli çalışmalar yaptık. Halka hizmet hakka hizmet diyerek halkıma hizmet için buradayım." dedi.



14 Aral�k 2018 Cuma 16:00

http://www.urfa63haber.com/haber/urfali-yazar-aday-adayi-oldu-10541.html