SELAM OLSUN FATİH BUCAK

Rütbeli bir askerin koğuşta acemi erlere yürüyüş yaptırarak MHP Şanlıurfa Siverek Belediye Başkanı Adayı Fatih Bucak'a selam gönderdiği görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

SELAM OLSUN FATİH BUCAK

Askeriyede acemi erlere yaptırılan talim esnasında MHP'li Bucak'a selam gönderilen bir video ortaya çıktı. Videodaki konuşmalardan Sivas 5. Piyade Er Eğitim Tugayı'nda çekildiği anlaşılan görüntülerde rütbeli bir asker koğuştaki acemi erlere yürüyüş eğitimi verirken görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, büyük tepki çekti.

"SELAM OLSUN FATİH BUCAK"

Görüntülerde hizalı yürüyüş ve sayma çalışması yaptıran rütbeli asker, daha sonra erlere emir vererek Bucak'a selam gönderiyor: "Selam olsun Fatih Bucak."

İşte o tepkilerden bazıları;

MHP'DEN ADAY OLDU 

Daha önce AK Parti'den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olan Bucak Aşireti'nin önde gelen isimlerinden Fatih Mehmet Bucak, MHP tarafından Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde belediye başkan adayı yapılmıştı.

BUCAK: BİZ SEÇİME DEĞİL ÖLMEYE GELİYORUZ

Adaylığıyla ilgili yerel bir televizyon kanalına konuşan Bucak, "Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. Biz seçime değil ölmeye geliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

haberler.com



4 Aral�k 2018 Sal� 08:24

http://www.urfa63haber.com/haber/selam-olsun-fatih-bucak-10485.html