Süt, Yönetim Çekiliyorsa Biz Varız

Yaklaşan Kongere öncesi Şanlıurfaspor eski icra kurulu başkanı Kemal Süt kamuoyunu bilgilendirme amaçlı bir basın açıklaması yaptı.

 Süt, Yönetim Çekiliyorsa Biz Varız

Süt açıklamasında şu ifadelere yer verdi "  Şanlıurfa spor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Yönetim Kurulu üyelerinin kamuoyuna yaptığı açıklamalarda futbolcu peşinatlarının yüzde 90’nın ödendiği, bazı açıklamalarda ise futbolcu peşinatları borcunun olduğunun belirtildiği, buna benzer bir çok konuda çelişkili açıklamalar yaptıkları görülmektedir ded..

Süt açıklamalrına şu sözler ile devam etti " Şanlıurfa spor maddi kriz sonrası kongre kararı aldı. Bu neye işarettir ben yapamıyorum kongre üyeleri yeni bir yönetim seçsin demektir. Eğer bu böyle okunuyorsa mevcut yönetim çekilip aday olmayacaksa bunu kamu oyuna açıklamalıdır. Eğer ben yönetimde bir iki değişiklik yapıp yönetim kurulu olarak kendi imkânlarımızla bu maddi krizi aşacağız diyorlarsa o başka.

Şanlıurfa spor’un üyelerinin değişime uğratılması ile delege yapısı mevcut yönetimin lehine değiştirilmiştir. Bu nedenle mevcut yönetimin aday olmayacağını açıklamaması durumunda kulübü bu zor süreçten çıkarmak isteği olan hiçbir Şanlıurfa spor sevdalısı kongrede gelip aday olmayacak bu delege yapısıyla kazanamayacağını bildiği bir yarışa girmeyecektir.

Eğer mevcut yönetim aday olmayacaksa başkan kulüp gelirlerine koydurduğu temliği kaldırması durumunda kongrede her kesin her kesimin ortak sesi olabilecek birlikte karar alınarak yeni ve güçlü bir yönetim oluşturacağız. 

Ben ve birlikte Şanlıurfa sporun başarısını isteyen arkadaşlarımız yönetim kurulumuzu büyük ölçüde belirlemiş olduğumuzu buradan belirtmek isterim kimse sanmasın ki Şanlıurfa spor bu zor günlerinde sahipsiz kalacaktır. Ben ve Şanlıurfa spor gönüllüsü dostlarım her zaman bu şehir ve bu takım için hizmet etmeye hazırız Sayın Başkan Emin Yetim’e yakışan bu süreçte daha fazla takımın zarar görmemesi için almış kongre kararının devamı niteliğinde Şanlıurfa spor’un önünü açmasıdır. Şanlıurfa spor sevgisini ortaya koyup görevi yeni gelecek ve bu sorunları aşabilecek kişilere devretmesidir Tekrar başkanlık için aday olması durumunda karşısına rakip çıkmayacağından Şanlıurfa spor’un hak ettiği yere gelememesi ve ciddi sıkıntılara düşmesinde tek sorumlu mevcut yönetimin olacağı bilinmelidir dedi.



19 Ekim 2018 Cuma 13:23

http://www.urfa63haber.com/haber/-sut-yonetim-cekiliyorsa-biz-variz-10287.html