Şanlıurfaspor 3 puanı Silinecekti

Şanlıurfaspor tüm kriterleri yerine getirerek Ulusal Kulüp lisansını almaya hak kazanmıştır

Şanlıurfaspor 3 puanı Silinecekti

TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak; en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Sportif, Altyapı, Personel, Hukuki ve Mali Kriterlere göre inceledi.

İncelemeler neticesinde Kurul; Spor Toto Süper Lig'den Antalyaspor A.Ş., Bursaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü, Trabzonspor A.Ş., Spor Toto 1. Lig'den, Adana Demirspor, Adanaspor A.Ş., Afjet Afyonspor, Altay, Balıkesir Baltok, Denizlispor, Eskişehirspor, Hatayspor, Tetiş Yapı Elazığspor, TFF 2. Lig'den Amed Sportif Faaliyetler, Bandırmaspor, Bugsaş Spor A.Ş., Eyüpspor, Gümüşhanespor, Kahramanmaraşspor A.Ş., Niğde Anadolu Futbol Kulübü A.Ş., Sakaryaspor A.Ş., Samsunspor, Sivas Belediye Spor, Şanlıurfaspor, Tokatspor, Zonguldak Kömürspor kulüplerine Ulusal Lisans verdi. Buna göre Şanlıurfasporumuz, TFF'nin tüm kriterlerini eksiksiz yerine getirerek Ulusal Kulüp lisansı aldı ve -3 puan ceza yememiş oldu.

Kulüp Başkanı Emin Yetim, Şanlıurfaspor'un tüm eksikleri yerine getirerek Ulusal kulüp lisansı aldığını ifade ederken, "Belki bunun ne anlama geldiğini bilmeyenler olabilir, çok önemli bir engeli daha aşarak Ulusal Kulüp lisansı aldık. içinde bulunduğumuz duruma göre alamamamız gereken kulüp lisansını özverili hareket ederek borçların bazılarını ödeyerek bazılarınıda yapılandırarak bizim için çok önemli olan Ulusal Kulüp lisansını almış olduk" dedi. Yetim ayrıca, Ulusal Kulüp lisansını almak için emeği geçen başta kulüp çalışanlarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum dedi.



29 Eyl�l 2018 Cumartesi 14:31

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfaspor-3-puani-silinecekti-10187.html