Başkan Kırmızı, Yapılan Çalışmaları Denetledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkan Halil Kırmızı yapılan Çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Kırmızı, Yapılan Çalışmaları Denetledi.

Büyükşehir tarafından Balıklıgöl Platosunda gelen yerli ve yapancı Turistlerin Şanlıurfa’ya olan memnuniyetlerini kazanmak amacıyla yapılan ve yapılacak olan çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmaları yerinde denetleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkan Halil Kırmızı alanda yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Daire Başkan Kırmızı İl Genelinde Bakım ve onarımı ile Temizlik çalışmaları devam eden Karaköprü ilçesinde bulunan Akpiyar deresi ile Haliliye İlçesinde bulunan Sırrın Karşıyaka Deresi'nde yapılan temizlik çalışmalarını yerinde denetledi.

Daire Başkan Kırmızı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi olarak hafriyatçılar tarafında İl Genelinde gelişi güzel yerlere dökülen hafriyatların önüne geçmek için hafriyat dökülen alanları denetleyerek olabilecek olumsuzlukların önüne geçmek ve uyarılara uymayanlar hakkında gerekli cezai işlemlerin yapılması için gerekli talimatları verdi.



28 A�ustos 2018 Sal� 15:14

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kirmizi-yapilan-calismalari-denetledi-10013.html