Milletvekili Özşavlı’nın Girişimleri Sonuç Verdi

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı Açık Öğretim Fakültesi sınavlarının Viranşehir’de yapılması yönünde yapılan girişimler sonuç verdi.

Milletvekili Özşavlı’nın Girişimleri Sonuç Verdi

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı Açık Öğretim Fakültesinde okuyan yüzlerce kişinin sınav tarihinde sabahın erken saatlerinde İlçelerden gelip ÖSY’ menin belirlemiş olduğu sınav merkezlerine gelirken bir çok zorluklarla karşılaşmasını önlemek için yaptığı girişimler sonuç verdi.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Şanlıurfa Bürosu tarafından Viranşehir Kaymakamlığına Sınav Merkezleri ve tanıtım faaliyetleri ile ilgili yazıyı gönderdi. Gönderilen yazıda 2018-2019 Öğretim yılı Güz Sınavı Viranşehir ilçesinde ÖSY Tarafından belirlenecek olan Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bulunan okullarda yapılacak Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Hali Özşavlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Sınavları artık Viranşehir İlçemizde yapılacaktır. İlçe Eğitimi adına çok önemli bir kazanım olan bu durumun Viranşehirli Hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.



28 A�ustos 2018 Sal� 13:26

http://www.urfa63haber.com/haber/milletvekili-ozsavlinin-girisimleri-sonuc-verdi-10012.html