SÖZDE ATATÜRK’ÇÜ,ÖZDE DİN DÜŞMANLARI…!

HALİL ANUK

HALİL ANUK

Sözde Atatürkçü özde din düşmaları son günlerde yine ALİM(ler)İ hedef almaya başladılar. Malumunuz olduğu üzere Taksim camii’nin açılışında yaptığı konumadan dolayı Molla Mustafa DEMİRKAN hocayı Atatürk’e hakaret etti diye kıyamet koparmaya çılışan söz Atatürk’çü özde din düşmaları yine piyasaya çıktılar…

Ve yine kaosla beslenen fitneciler iş başındalar. Son günler Türkiye’nin yetiştirmiş olduğu en önemli alimlerden biri olan saygı değer Molla Mustafa Demirkan hoca efendini hedef almışlar. Molla Mustafa Demirkan hoca efendi Bakara Suresi 114'üncü ayetten verdiği örnekte sözde Atatürke Hakaret etmişte bilmem ne. Türkiye Cumhuriyetti kuruyucu Mustafa Kemal Atatürk Kuranı kerimde adı geçiyorda haberimiz mi yok. Yoksa sözde Atatürkçü Özde de Din düşmaları Atatürk’ün camiileri kapatıp veya yıktığını mı ima ediyorlar.

Taksim Camii’nin açılışından sonra Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi’nde hafızlar için düzenlenen icazet merasiminde bir konuşma gerçekleştiren Mustafa Demirkan hoca efendi, Bakara Suresi 114’üncü ayetini hatırlattı. “Allah’ın mescitlerinde O’nun adının anılmasına engel olan ve onların harap olması için çalışandan daha zalim kim olabilir? Aslında bunların oralara ancak korka korka girmeleri gerekir. Böyleleri için dünyada rezillik var, ahirette de onlar için büyük azap vardır.” mealindeki ayet sözde Atatürk’çü özde ne olduğu belli olmayanlar rahatsız etti. Allah’ın kelamını duyunca adeta çıldıran zavallılar, Mustafa Demirkan hocaya karşı linç kampanyası başlattı.

 

Mustafa Demirkan hoca efendinin konuşmasında Mustafa Kemal’den hiçbir şekilde bahsetmediği halde lafı Atatürk’e getiren iplisler, Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okunduğu yalanıyla ayete olan kinlerini kustular.

Tarih yoksunları Ayasofya’yı müzeye çeviren kararda Mustafa Kemal Atatürk’ün bir dahli olmadığı yönündeki tarihi belgelere rağmen ısrarla Ayasofya’da ibadeti Atatürk’ün yasakladığını vurgulamayan çalışan iplisler, Atatürk’ün ayetin muhatabı olması için adeta Ayasofyanın tarihini yeniden yazacaklar.

Meraktan soruyorum! Ayet ne diyor; “Allah'ın mescitlerinde O'nun adının anılmasına engel olan ve onların harap olmasına çalılandan daha zalim kim vardır?” Peki bu ayetten Atatürk veya Mustafa Kemal isimi geçiyor mu?

Sevgili gönül dostları bu tür insanlar kendi düşüncelerin toplumda yeri olmadı için hep Atatürk’ü kullanmışlardır. Emin olun ki Atatürk yaşasaydı bu zavallıların yüzüne bile tükürmezdi. Çünkü o kadar basit inlardır ki o tükürüğe bile layık değilller…

Sevgiyle kalın…



3 Haziran 2021 Per�embe 13:42

http://www.urfa63haber.com/yazar/sozde-ataturkcuozde-din-dusmanlari-1043.html