AK PARTİ VE 2023 HEDEFİNE ULAŞMAK

İmam ANUK

İmam ANUK

Son günlerde dış güçler tarafından Türkiye’yi büyük bir baskı altına alınmaya çalışılıyor. Özelikle ABD, Fransa, Almanya gibi dış güçlerin kendi çıkarları için ve kendileri ile birlikte BAE, Mısır, Yunanistan ile Kıbrıs Rum kesimi gibi piyon dış güçler ile birlikte yerelde de bazı muhalif güçler yanına alarak Türkiye’nin 2023 hedeflerini engellemek için her türlü sindirme baskısı uygulanıyor.

Ak Partinin bu sindirme operasyonuna karşı ayakta dimdik durmak ve 2023 hedefine ulaşmak için sık dokuyup ince elemesi gerek 2023 hedefleri sadece Türkiye için değil Ortadoğu halkları içinde ve İslam coğrafyasının tamam mı içinde tarihi bir öneme sahiptir. Peki 2023'e doğru giderken ne yapmak lazım eski Türkiye'yi anlatmak bir yere kadar çare olabilir ama unutmamak gerekir ki 2023 yılında sandığa gidecek 60 milyonu Aşkın seçmenin yarısından fazlası AK parti iktidarında yetişen bir seçmen tabakası bu seçmenler Ak Parti öncesini bilen insanlar yaşayan insanlar değildir.

Bu tabaka AK parti iktidarı ile beraber yetişen tabakadır. Dolayısıyla bu durumda AK parti iktidarının tek alternatifi var. Oda kendi yaptığı icraatları ile kendi yaptığı yatırımlar ile rekabet etmek sorumluluğunu yaşamalıdır.

Kendi icraatlarını yaparken ve bu iratların gerçekleşmesi için 94 ruhu önem arz ediyor. Nasıl ki Şanlıurfa’da, İstanbul’da ve Diyarbakır kongrelerde yaşanan 94 ruhu heyecanı daha diri tutturularak bu heyecanı daha büyük bir istek ile toplumun her kesimine yansıtılmalı 2023'e doğru giderken önemle altını çizerek ifade etmek istediğimiz bir konu daha var.

Buda Teşkilatların bu süreçten sonra protokol törenlerinden artık uzaklaşmalı sabahın erken saatlerinden sokağın dilini konuşabilecek kadrolarla yürümeli sokaklarda mut'taki insanlarla hemhal olmayı ihmal etmemelidirler. 2023'e doğru giderken yeni nesil artık AK Parti'nin Çağın ötesine bu devleti taşıyabilecek projeleri üretmek ve bu projelerin müjdelerini sizlerden duymak istiyor. Artık yeni nesile eski Türkiye sadece bir masal gibi geliyor.

Bunu asla unutmamak lazım Yeni projeler üretmek tabanın içine inmek vatandaşın nabzını doğru bir şekilde ölçmek ve kendisi ile rekabet eden bir Ak Parti hükümetinin yeni projeleriyle ancak 2023’ı göğüsleyip dışa bağımlı bir ülke konumundan kurtarılıp her yönüyle bağımsız Türkiye’nin inşasını oluştura bilecek

Selam ve dua ile



26 �ubat 2021 Cuma 14:46

http://www.urfa63haber.com/yazar/ak-parti-ve-2023-hedefine-ulasmak-1034.html