SÖZDE YAZARLAR...

HALİL ANUK

HALİL ANUK

Adlarını yazmayı bilmeyenlerde yazarım diye ortalıklta geziyor.

Gezmekle de kalmıyorlar yalan yanlış hatta iftira bile atıyor. Kendi kendilerine hayaller kurup ve kurgularını yazıyorlar.

Ben de şunu çok merak ediyorum acaba Bir gün kendisini yazsalar ne yazarla diye.

Birde Emekli (edilenler) onlarda ortalıkta bilir kişi edasıyla dolaşmıyorlar mı? Çıldırmamak elde değil. İnsan bir düşünür ya Yıllarımı verdiğim kurumda ne eser bıraktım, kaç tane dostum oldu, yaptıklarımı insanlar alkışlıyor mu yoksa lanet mi yağdırıyor diye, ama nerde.

Edebinden dürüst insanlar sesini çıkarmayınca, Meydan ne dediğini belkide çoğu zaman kendilerinin bile anlamayan ama birilerine şirin görünme adına da yazmadan edemeyen şahsiyetlerle doluyor.

Ama Urfa’lı herkesin geçmişini çok iyi biliyor. Burdan tüm sözde Urfa sevdalısı oldunu iddia edenler ve istedikleri olmadığı için muhalif olmaya çalışanlara sesleniyorum, lütfen dürüst olup şu güzelim şehre ve bu şehirde yaşıyanlara ne gibi bir faydanız oldu.

Lütfen benlikten çıkalım biz olalım geleçeğimize sahip çıkalıp o görüş, bu görüş hastalığından kurtulalım. Görüyorsunuz dünya birleşti ama bir virüsle baş edemedi.

Sadece sosyal medyadan attıp durmayalım, kimdeyede yalakalık edin demiyorum ama sözde dürüst olduğunu söyleyipte kimseye hakaret etmeyede kimsenin hakkı yok…

Emin olun bu yazıyı yazarken kimler tarafından yorumlar yapılacağını da çok iyi bilirek yazdım…

Kimse alınmasın sözde yazarlar hariç…



5 Haziran 2020 Cuma 11:28

http://www.urfa63haber.com/yazar/sozde-yazarlar-1022.html