Urfa medeniyetler şehri

Hatice URAL IZGÖRDÜ

Hatice URAL IZGÖRDÜ

Siz bakmayın şimdiki haline Urfa demeye bin şahit lazım Urfaya gelen ağlar giden ağlar derlerdi.

Bunun sebebi urfalı yabancıyı çok sever değer verir sahip çıkardı Tayini çıkan memurlar doğu işte orada bizleri ne bekliyor diye endişeyle gelir Pür neşe bolluk bereketle yaşar birikim yapar gitmek istemezler veya ağlayarak giderlerdi.

Bizler gibi yolu gurbete düşenler ise hasretle hep Urfaya kavuşmak için çareler ararlardı Gel görki Urfa can çeken bir yakınımız gibi gözümüzün önünde ölüyor ama biz bişey yapamıyoruz Uzaklaştı el oldu sanki doğduğum büyüdüğüm telli duvaklı gelin çıkarken ağladığım yandığım urfam Urfa başkaydı urfalı başkaydı Benlik duygusu yoktu komşusu hatta düşmanına bile kendinden önce dua ederdi.

Allah düşmanıma bile yaşatmasın Allah komşuma bin bana bir versin gibi Bakıyorum çevreye bir yarış içinde insanlar Evler 2 yılda değişiyor kadınlar kiloyla altın Marka konuşmalar nereye bu gidiş Peygamberler şehri faiz madde kullanan gençler günlük kiralık evler eğlence mekanları kimsenin kimseyi tanımadığı bir şehir olmuş Urfada urfalı kalmamış kalanların da eli kapıda gibi ayaklar gidecek olsa bile gönlü gidemiyor. B

güzel peygamberler şehri su almış gemi gibi batıyor içindeki ona aşık onu terketmeyi göze alamayanlarla birlikte ölüyor



24 Aral�k 2019 Sal� 14:58

http://www.urfa63haber.com/yazar/urfa-medeniyetler-sehri-1015.html