BAŞKAN AKSAK'A ESNAFTAN BÜYÜK İLGİ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, çarşı esnafını ziyaret etti.

21 Kasım 2019 Perşembe 08:12

Göreve geldiği günden itibaren ilçede yaptığı çalışmalar göz dolduran ve huzur ortamının oluşmasını sağlayan Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, her fırsatta ilçe esnafını ziyaret ediyor. Vatandaşlara yapılan hizmetler ve projeleri anlatan Başkan Aksak, ilçe halkının yapılması gerekenler konusunda da fikirlerini alıyor.

 

Esnaf ziyareti kapsamında Ulu Cami mahallesinde bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Aksak, esnafın sorunlarını dinledi. Esnaflarla tek tek ilgilenen Başkan Aksak, yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Vatandaşların istek ve taleplerini de not alan Başkan Aksak, esnaf ve vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çekti. Esnaflar Belediye Başkanı Aksak'a büyük ilgi gösterirken huzur ve güven ortamının oluşması dolayısı ile kendisine teşekkür ettiler.

 

HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Aksak, her fırsatta ilçe esnafını ziyaret ettiğini ve esnaflarla bir araya gelmeye gayret ettiğini söyledi. İlçenin kalkınmasında esnafların önemli bir yeri olduğunu dile getiren Başkan Aksak, her zaman esnafın yanında olduklarını ifade etti. Barış Pınarı Harekatı dolayısı ile ticareti aksayan esnafların durumuyla yakında ilgilendiklerini de vurgulayan Aksak, "İnşallah esnaflarımızın mağduriyetinin giderilmesi, uygun şekilde kredi kullanmalarının sağlanması için yetkililerle gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Esnafımızı asla mağdur etmeyeceğiz. İleriki günlerde ilçe ticaretinin canlanması için de çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.  

Bu Kategorideki Diğer Haberler