Başkan Ekinci’den Eyyübiye ’ye Yakışan Bir Tesis

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bitişiğinde belediye tarafından yapımı süren ve yaklaşık 5 milyon TL’ye mal olan misafirhanede sona gelindi.

Başkan Ekinci’den Eyyübiye ’ye Yakışan Bir Tesis

Eyyübiye Belediyesi tarafından, Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bitişiğinde yapımı hızlı bir şekilde devam eden misafirhanede sona yaklaşıldı. Eyyübiye Belediyesinin yapımını tamamlama aşamasına getirdiği ve açılışına sayılı günler kalan Misafirhane, 3 bin 200 metrekarelik alanı kapsıyor.

Toplam 4 kattan oluşuyor. İçerisinde; misafirhane, bekleme salonları, resepsiyon, çamaşırhane, mutfak, banyo, yatak odaları, balkon ve dinlenme odalarının bulunduğu misafirhane her katta 10 olmak üzere toplam 30 daireden oluşuyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bölge için önemli bir ihtiyacı giderdiklerini belirtti. Belediye olarak bu tarz sosyal belediyecilik çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Ekinci,” Eyyübiye Belediyesinin hasta yakınları refakatçi misafirhanesi.

Eyyübiye ilçemizdeki 800 yataklı hastanenin açılmasının ardından bizler de özellikle kırsaldan gelen vatandaşlarımızın kalabilecekleri yer konusundaki sıkıntılarını gidermek adına yapımı son aşamaya gelen 100 yataklı modern misafirhane açılışına gün saymaya başladı.

 

Açılışının yapılmasının ardında Özelikle kış mevsiminde Hasta yakınlarının çekmiş oldukları sıkıntı çözüme kavuşmuş olacak



30 Temmuz 2018 Pazartesi 16:08

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ekinciden-eyyubiye-ye-yakisan-bir-tesis-9871.html