4 Bin Suriyeli Misafire Çorba İkramı

Şanlıurfa genelinde kurmuş olduğu çorba evleriyle hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, zorlu kış şartlarında Akçakale İlk Adım Yaşam Merkezi'nde yaşayan Suriyeli misafir için de mobil çorba evi kurdu

4 Bin Suriyeli Misafire Çorba İkramı

18 adet çorba eviyle günlük 19 bin çorba ikramında bulunan Büyükşehir Belediyesi, Suriyeli misafirlerin yaşadığı Akçakale İlk Adım Yaşam Merkezi'nde kurduğu mobil çorba eviyle günlük 4 bin Suriyeli  misafire çorba ikram ediyor.

 

 Başlatılan çalışmalar kapsamında  Suriyeli misafirlerin diğer ihtiyaçlarına yönelik de tespitlerde bulunan Büyükşehir ekipleri, sabahın erken saatlerinde Suriyeli Misafirlerin yaşadığı söz konusu Yaşam Merkezinde kurduğu mobil çorba evleriyle 4 bin kişiye sıcak çorba ikramında bulunmaya başladı.

 

Geçtiğimiz gün Akçakale İlk Adım Yaşam Merkezi'nde  550 Suriyeli aileye battaniye yardımında bulunan Büyükşehir Belediyesi, bu gün de 4 bin kişiye ikram ettiği çorba ikramını her gün sürdürecek.

 

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde 12 çorba evi ve 6 adet ikram çeşmesiyle her gün 23 bin sıcak çorba ikramında bulunana Büyükşehir Belediyesi, hizmetleriyle vatandaşların takdirini topluyor.

 

VATANDAŞLAR'DAN TEŞEKKÜR

 

Çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar, " Allah razı olsun bu soğuk havalarda sıcak  çorba içiyoruz. Güzel bir çalışma, hizmetlerden çok memnunuz ve devam etmesini istiyoruz. Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa merkez ve ilçelerde sabah 05.00 - 08.00, üniversiteler kapsamında ise 06.00 - 09.00 saatleri arasında çorba ikramında bulunuyor.

 



7 Ocak 2016 Per�embe 23:39

http://www.urfa63haber.com/haber/4-bin-suriyeli-misafire-corba-ikrami-978.html