Başkan Ayhan, Vatan Sevgisi İmandandır

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın talimatları sonucu Karatepe Kırsal Mahallesinin hakim tepesine 12 metre yüksekliğinde, 4 metre genişliğinde, 6 metre uzunluğunda Türk bayrağı törenle gönlere çekildi.

Başkan Ayhan, Vatan Sevgisi İmandandır

Daha öncede Akçakale ilçesine bağlı Hürriyet, Öncül, Altın Tepe, Aşağı Beydaş, Yukarı Beydaş, Koruklu ve Geçit Tepe mahallerinin hakim tepelerine 7 Türk bayrağı dikilmişti.

Karatepe Mahallesi sakinlerinin de bayrak talebine duyarsız kalmayan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın talimatları doğrultusunda bugün 8. Ay Yıldızlı Türk Bayrağı düzenlenen tören ve okunan İstiklal marşının ardından gönlere çekildi.

Karatepe Mahalle Muhtarı Ragıb Tokaryaz;  Vatan Bölünmez Bayrak İnmez diyerek başladığı konuşmasında; "Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan beye Karatepe ve diğer mahallelere yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ay Yıldızlı Türk Bayrağımızın başımızın üstünde dalgalanması bizleri ayrıca mutlu ediyor. Rabbim bizleri bayraksız ve vatansız bırakmasın. Bizleri kırmayarak bayrak talebimizi yerine getiren Akçakale Belediye başkanımıza ve tüm belediye çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun." Dedi.

Vatan Sevgisi İmandandır

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise Akçakaleli vatandaşlarımızın bayrak sevgisi bizleri son derece mutlu etmektedir diyerek; Karatepe’ye dikilen bayrağın ilçenin hakim noktalarına dikilen 8. Türk Bayrağı olduğunu ifade etmekte fayda var. Bayrak haberlerimiz sosyal medya, yazılı ve görsel basında yer aldığı andan itibaren bir çok mahallemizden de aynı yönde talepler gelmektedir. Akçakaleli vatandaşlarımızın bu denli bayrağa, vatana olan bağlılık ve sevgileri bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Peygamber efendimizin "Vatan Sevgisi İmandandır." Hadis-i Şerifini kendimize düstur edindik. Rabbim bizleri imansız, vatansız ve bayraksız bırakmasın. Türkiye olarak birlik ve dirliğimiz daim olsun inşallah." Dedi.



18 Temmuz 2018 �ar�amba 13:45

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ayhan-vatan-sevgisi-imandandir-9778.html