Başkan Baydilli: “Şampiyonluk İstiyorum”

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediye spor’u, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ziyaret etti.

Başkan Baydilli: “Şampiyonluk İstiyorum”

Başkan Baydilli futbolculardan şampiyonluk sözü istedi.

 

BAL ligi 2. Grupta ilk yarıyı 25 puanla lider Elaziz Belediye spor’un 4 puan gerisinde 3. Sırada tamamlayan Karaköprü Belediye spor’u, Başkan Baydilli ziyaret ederek futbolcular ve yöneticilerle bir araya geldi.  

 

Başkan Baydilli’nin tesislere gerçekleştirdiği ziyarette; Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Göçebeler, Kulüp Yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular hazır bulundu.

 

Futbolcularla sohbet eden Başkan Metin Baydilli, ligin ikinci yarısında iyi bir performans gösterip takımın şampiyon olmasını istedi.

 

Karaköprü Belediyesi olarak her zaman takımın arkasında duracaklarını ifade eden Başkan Baydilli, takımın şampiyon olup 3. Lige çıkması ile ilçenin tanıtımına büyük katkı sunacağını söyledi.

 

Başkan Baydilli’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Takım Kaptanı İbrahim Ülüm, şampiyonluk sözü verdi.

 

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Baydilli, “Karaköprü Belediye spor’umuzu ziyaret ettik. Futbolcularımızla ve Yönetim Kurulumuzla bir araya gelerek ligin ilk yarısını değerlendirdik. İkinci yarıda neler yapabiliriz bunları konuştuk. Şuanda ligde iyi durumdayız. Liderle aramızda 4 puanlık bir fark bulunuyor. Ben futbolcularımıza güveniyorum. Aradaki puan farkını kapatıp ligi şampiyon bitireceklerine inanıyorum. Ben futbolcu kardeşlerimizin her zaman yanında ve arkalarında olacağım” dedi. 



7 Ocak 2016 Per�embe 22:18

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-baydilli-sampiyonluk-istiyorum-971.html