VALİ ERİN’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ramazan Bayramı dolaysıyla yayımladığı mesajında, tüm Şanlıurfalıların ve İslam aleminin bayramını tebrik etti.

VALİ ERİN’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Mübarek üç aylar ile başlayarak dalga dalga büyüyen, 11 ayın sultanı Ramazan ile gönüllere ferahlık veren ve yaşadığımız bayram ile sevincimizi artıran manevi anlamı çok yüksek günlerin birini daha hep birlikte yaşıyoruz.

Dargınlıkların son bulduğu, hasretliklerin vuslata erdiği, gülmeyen yüzlerin güldüğü bir bayrama daha bizleri ulaştıran Yüce Allah’a sonsuz hamd ederken, bizlere huzur ve güven içerisinde, özgürce yaşayabileceğimiz bir ülke sağlamak için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletçe hür ve bağımsız yaşamamızı temin etmek amacıyla canını siper ederek mertebelerin en üst seviyesine erişen gazilerimizden hayatta olanlara sağlıklı ve uzun bir ömür, alem-i bekaya göçmüş olanlara da Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesini temin etmek amacıyla, her zaman olduğu gibi güvenlik güçlerimiz, sağlık çalışanlarımız, yerel yönetimlerimiz ve kamu idarecilerimiz görevlerini aksatmadan devam ettireceklerdir. Özellikle bayram ziyareti amacıyla yola çıkan vatandaşlarımızdan, trafik kurallarına titizlikle riayet etmelerini, bayram sevincini yasa döndürecek hatalardan uzak durmalarını istirham ediyorum.

Bu vesile ile hep birlikte kutlayacağımız Ramazan Bayramının milletimize, tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyor, tüm Şanlıurfalılara en samimi duygularla sevgi, saygı ve hürmetlerimi iletiyorum.



15 Haziran 2018 Cuma 08:33

http://www.urfa63haber.com/haber/vali-erinden-ramazan-bayrami-mesaji-9599.html