BAŞKAN DEMİRKOL, TEMİZLİK PERSONELLERİNİ UNUTMADI

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ramazan Bayramı öncesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya gelerek, bayramda yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüştü.

BAŞKAN DEMİRKOL, TEMİZLİK PERSONELLERİNİ UNUTMADI

Tertemiz Haliliye hedefi için gayret gösterilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Demirkol, çevrelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere çalışanlara gıda kolilerini de teslim etti. 

Başkan Fevzi Demirkol, Temizlik İşleri Müdürlüğüne işçiler, şoförler ve bölge sorumlularıyla bir araya geldi. İşçilerin personellerin yaklaşan bayramını tebrik eden Başkan Demirkol, Haliliye’nin tertemiz olma noktasında çalışan işçilere teşekkür etti. Başkan Demirkol, ayrıca, işçilerden Ramazan Bayramında cadde ve sokakların tertemiz olması noktasında gayret göstermelerini istedi. 

Temizlik işçilerine çevrelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak veya kendilerinin kullanması için gıda kolisi de teslim eden Başkan Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak işe başladığımızda ‘temiz Haliliye’ dedik, şuanda ‘tertemiz Haliliye’ yönünde çalışıyoruz. Bayramda tertemiz bir Haliliye, bütün sokaklarımızın tertemiz olmasında verecekleri gayret için personellerimize yapacakları çalışmalar için teşekkür ediyorum.”



14 Haziran 2018 Per�embe 12:20

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-demirkol-temizlik-personellerini-unutmadi-9583.html