ÖZYAVUZ; CUMHUR İTTİFAKI İLE KARA BULUTLARI DAĞITACAĞIZ

MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz Şanlıurfa’da Bey kapısında Ahmet Acar ve Ahmet Demirkan’ın hazırladığı seçim bürosunun açılışını yaptı.

ÖZYAVUZ; CUMHUR İTTİFAKI İLE KARA BULUTLARI DAĞITACAĞIZ

MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz Şanlıurfa’da Bey kapısında Ahmet Acar ve Ahmet Demirkan’ın hazırladığı seçim bürosunun açılışını yaptı. Binlerce kişinin katıldığı açılış miting havasında gerçekleşti. MHP Şanlıurfa milletvekili adayları ve MHP il yönetiminin de katıldığı açılış programı coşkuyla geçti. 


MHP MYK üyesi Şanlıurfa milletvekili adayı İbrahim Özyavuz açılışta yaptığı açıklamada; MHP genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında yaptığı çağrı ile Türkiye erken seçime gidiyor. Türkiye’nin önündeki engellerin kaldırılması üzerindeki kara bulutların bertaraf edilmesi için inşallah 24 haziranda ilk turda Sayın cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan’ı seçeceğiz. MHP olarak tüm kadrolarımız şu an devletin başında olan halkın çoğunluğunun teveccühünü kazanmış olan sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde tekrar seçilmesi için sahalarda gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz. 


Sayın Recep Tayyip Erdoğan üzerinden Türkiye’nin başını gövdesinden ayırıp diz çöktürmek isteyen güçlere karşı Sayın Erdoğan’ı tekrar seçmemiz gerekiyor. Tüm İslam aleminin umudu olan Türk milleti 24 Haziran’ı büyük bir zaferle kutlayıp dünyaya diz çökmeyeceğine gösterecektir. 


Şanlıurfa’nın Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerine ihtiyacı var. Çünkü Urfa’nın önemli olan ve kangren olmuş en büyük sorunları olan elektrik ve tarımsal alanlardaki sorunları, gücünü sadece milletten alan MHP kadroları ve MHP milletvekilleri çözecektir.
49 yıldır bu ülkenin teminatı olan Türkiye’nin bekası için mücadele eden Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu dönem Şanlıurfa’dan en az beş milletvekilini meclise göndereceğinizden eminim. MHP’nin adaylarının sizi en iyi şekilde ve onurlu bir şekilde temsil edeceğinden şüpheniz olmasın. Biz makam mevki için değil sizlerin bize Allah sizden razı olsun demeniz için hizmetkar olacağız. 


Burada gençleri görüyorum eminim ki çoğunuz işsizsiniz ve batı illerinde çalışıyorsunuzdur. Size İbrahim Özyavuz sözü veriyorum 24 hazirandan sonra işe ihtiyacı olanları İŞKUR üzerinden işe yerleştirecek ve o İŞKUR’un torpil listelerini de onların boynuna asacağız.; Dedi. 



14 Haziran 2018 Per�embe 10:51

http://www.urfa63haber.com/haber/ozyavuz-cumhur-ittifaki-ile-kara-bulutlari-dagitacagiz-9578.html