BAŞKAN AÇIKGÖZ GÜVENLİK KORUCULARINI KABUL ETTİ

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tarık Açıkgöz Suruç'ta görev yapan güvenlik korucularını kabul etti

BAŞKAN AÇIKGÖZ GÜVENLİK KORUCULARINI KABUL ETTİ

 Güvenlik Korucuları Başkanı İbrahim Halil Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri M.Fatih Tekin , Yusuf Şimşek , Hasan Arslan ve M.Fatih Tekin Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tarık Açıkgöz ile bir araya geldi. Suruç Güvenlik Korucuları Başkanı İbrahim Halil Kılıç "Suruç ilçesinde 56 Güvenlik Korucusunun görev yaptığını belirterek yoğun temposunda bizlere zaman ayırdığı için ayrıca teşekkür ederiz.

Başkanımızın her zaman yanındayız. " dedi. Başkan Vekili Açıkgöz Güvenlik korucuları ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu , makam kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirterek "Koruculuk görevi önemli bir görevdir. Bu görevi ifa ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.Güvenlik ve asayiş noktasında ki göstermiş oldukları gayret, çaba, fedakarlık ve özveriden dolayı bütün korucularımıza şükranlarımı ifade ediyorum.

Şehit olan korucularımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı , gazilerimize de acil şifalar diliyorum. dedi. Güvenlik Korucuları Başkanı İbrahim Halil Kılıç yönetim kurulu üyeleri adına Başlan Vekili Açıkgöz'e kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.



11 Haziran 2018 Pazartesi 15:08

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-acikgoz-guvenlik-korucularini-kabul-etti-9556.html