İFTARDA YÜZLERCE KİŞİYE SINIRIN SIFIR NOKTASINDA BULUŞTU

Ceylanpınar Belediyesi'nin her gün farklı bir mahallede kurduğu Birlik ve Beraberlik Sofrası'nın bu seferki durağı sınırın sıfır noktasındaki Faruk Çelik Parkı oldu. Kurulun iftar sofrasında yüzlerce kişi buluştu.

İFTARDA YÜZLERCE KİŞİYE SINIRIN SIFIR NOKTASINDA  BULUŞTU

Ceylanpınar Belediyesi'nin 11 ayın sultanı Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilçede iftar sofraları kurmaya devam ediyor. Ay sonuna kadar sürecek iftar sofralarından birisini sınırın sıfır noktasındaki Faruk Çelik Parkı'na kuran Ceylanpınar Belediyesi, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel eski ramazanları yaşatarak vatandaşlara unutulmaz bir Ramazan yaşatıyor.

 

VATANDAŞLAR BİRLİK VE BERABERLİK SOFRASINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Ceylanpınar Belediyesi ilçe merkezi ve mahallelerinde verdiği iftar sofrası kapsamında sınırın sıfır noktasındaki Faruk Çelik Parkı'nda 750 kişilik iftar sofrası kurdu. Ceylanpınar Belediyesi tarafından Faruk Çelik Parkı'nda verilen iftar yemeğine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı iftar sofrasında hocanın okuduğu ezan ve dualarla vatandaşlar orucunu açtı.

 

İftara katılan vatandaşlar ise her gün ilçenin farklı bir noktasında verilen iftarın yüzlerce kişiyi bir araya getirdiğini, birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade ederek Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür etti.



11 Haziran 2018 Pazartesi 07:46

http://www.urfa63haber.com/haber/iftarda-yuzlerce-kisiye-sinirin-sifir-noktasinda--bulustu-9551.html