BAŞKAN DEMİRKOL, 5 YILDIR BİNLERİ AYNI SOFRADA BULUŞTURUYOR

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, bu yıl 5’inci kez kurulan iftar ve sahur sofralarıyla her akşam binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturuyor.

BAŞKAN DEMİRKOL, 5 YILDIR BİNLERİ AYNI SOFRADA BULUŞTURUYOR

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Milletvekili Mahmut Kaçar ve AK Parti teşkilat üyelerini de Ramazan sofralarında konuk eden Başkan Fevzi Demirkol, “Soframızda halkımızla hemhal olmak adına her akşam burada bulunuyoruz” dedi.   Başkan Fevzi Demirkol’un “Ramazan Haliliye’de yaşanır” sloganıyla bu yıl 5’inci kez Ramazan Sofraları Haliliye İlçesinin farklı noktalarında kuruldu.

Her gün kurulan 3 noktada sahur, 5 noktada iftar sofraları, binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturuyor. Haliliye Belediyesi Ramazan Sofralarına, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Milletvekili Mahmut Kaçar, Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Mehmet Zeki Tuğrul ve teşkilat üyeleri de konuk oldu. Ramazan Sofralarına gelen vatandaşlarla da bire bir görüşerek, talep ve teşekkürlerini dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, Ramazan Ayının Haliliye’de dolu dolu yaşandığının altını çizerek, “Haliliye Belediyesi olarak 5 yıldır geleneksel olarak her akşam iftar ve sahur sofralarımız devam etmektedir. Ramazan Ayının rahmet, mağfiret ve bereketinden faydalanmak üzere halkımızla bir araya geliyoruz. Soframızda halkımızla hemhal olmak adına her akşam burada bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.  

Ramazan Sofralarına konuk olan AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, “Bu yıl 5’incisi düzenlenen Haliliye Belediyemizin iftar sofrasına, Milletvekilimiz Sayın Mahmut Kaçar ile birlikte konuk olduk. Halkımızla bir araya geldik. Saha çalışmalarımızın ardından halkımızla iftarımızı açtık” dedi. Milletvekili Mahmut Kaçar da, “Haliliye Belediyemizin her Ramazan Ayında kurduğu iftar sofrasındayız.

Tabi, Ramazan Ayını farklı kılan en önemli özellik İslam Alemi açısından yardımlaşma, kaynaşma ve birlikte olmanın bir ayı olması. Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a çok teşekkür ediyorum, Allah kendisinden razı olsun. Gerçekten Ramazan’ın ruhunun Haliliye’de yaşanmasına vesile oluyor” diye konuştu.



3 Haziran 2018 Pazar 19:33

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-demirkol-5-yildir-binleri-ayni-sofrada-bulusturuyor-9484.html