CEVHERİ DESTEK TURUNDA (VİDEOLU)

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, seçim bölgesi olan Karaköprü ilçesinde bağlı Esentepe Mahallesinde esnafları ziyaret ederek, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.

CEVHERİ DESTEK TURUNDA (VİDEOLU)

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ak Vekil Cevheri, beraberinde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve ilçe teşkilatı ile birlikte Esentepe Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Esentepe Mahallesindeki gezisi sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Ak Vekil Cevheri, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi. Esnaf gezisi sonrası açıklama yapan Ak vekil Mehmet Ali Cevheri, “Esentepe esnafımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın partimize olan teveccühleri çok yüksek. Vatandaşlarımızla yaptığımız tüm görüşmeler olumlu geçiyor. 24 Haziran’ın müjdesini şimdiden verebilir. Çünkü tüm teşkilatlarımız seçim gelmeden de sahada halkımızla beraberdik. Ben Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye teşekkür ediyorum. İlçede yapmış olduğu hizmetler yüzümüzün akıdır. Gerek kırsalda ve gerek merkezde değinmediği kalmamıştır. Bu hizmet ve çalışmalar partimize olan teveccühü daha da arttırmaktadır.

24 Haziran’da inanıyorum ki vatandaşlarımız hem Reisi Cumhurumuzu ve AK Partimizi tek başına iktidara getirecektir. Bundan kazanan Türkiye olacaktır. Bundan kazanan Şanlıurfa’mız olacaktır. En önemlisi de bundan kazanan İslam Ümmeti olacaktır” dedi. AK vekil Mehmet Ali Cevheri, Esentepe gezisi sırasında vatandaşların ve esnafların talep ve önerilerini dinleyerek not aldı.



31 May�s 2018 Per�embe 19:29

http://www.urfa63haber.com/haber/cevheri-destek-turunda-videolu-9465.html