Tüzüğünde Değişen 2 Madde

Şanlıurfa Spor kamuoyunu tarafından çeşitli dedikodulara yol açan ve kamuoyunda merak edilen tüzük değişikliği ile ilgili yapılan açıklama şöyle

Tüzüğünde Değişen 2 Madde

Şanlıurfaspor tüzük kongresinde yapılan tüzük değişikliğinde 11 maddeden 2 madde değişti.

Şanlıurfaspor kulübünden yapılan açıklamaya göre , bugün Şanlıurfaspor tesislerinde yapılan tüzük kongresinde 11 maddeden 2 maddenin değiştiğini 9 maddenin ise aynı şekilde kaldığını söylendi.

 

Açıklamada, değişen maddelerden birincisinin bundan sonra yapılacak kongrelerde 25 olan yönetim kurulu sayısının 15 olarak değiştirildiğini, ikincisinin ise Genel kurul organlarına disiplin kurulu ve danışma kurulunun eklendiğini ifade edildi.

 

Kulüpten yapılan açıklamada, 11 Maddeden oluşan Şanlıurfaspor tüzüğünün 9 maddesinde herhangi bir değişiklik olmadığını vurgulanırken, sadece 2 maddenin değiştirildiği belirtildi.

 

Öte yandan kulüp yapılan tüzük kongresi ile ilgili çok sayıda asılsız haberin yayıldığını da belirtirken, bu 2 maddenin haricinde herhangi bir değişikliğe gidilmemiştir. Şanlıurfalıların ve özellikle taraftarlarımızın çıkan asılsız  haberlere itibar etmemelerini rica ediyoruz. Şanlıurfaspor kulübü bu ilin en büyük marka değeridir ve bu markayı hiç kimsenin zedelemesine izin vermeyeceğiz. Bu takım kişilerin değil, halkın takımıdır. Bu takımı yıpratmaya hiç kimsenin hakkı yoktur ifadeleri kullanıldı.

 



4 Ocak 2016 Pazartesi 10:46

http://www.urfa63haber.com/haber/tuzugunde-degisen-2-madde--935.html