Ayhan, Anneler gününde Akçakaleli Anneleri Unutmadı

Her yıl mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü nedeniyle Akçakale Belediyesi ev sahipliğinde ilçede yaşayan kadınlar için yemekli ve müzikli bir program düzenlendi.

Ayhan, Anneler gününde Akçakaleli Anneleri Unutmadı

Akçakale Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa ilçede yaşayan çok sayıda Anne ve Anne adayı kadınlar katıldı. Yaklaşık 300 Annenin katıldığı programda misafirleri tesis girişinde karşılayan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan ve Akçakale AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Hacer Tankuç Annelerle bire bir ilgilendiler.

Düzenlenen yemekli program sonrası canlı müzik ziyafetiyle unutulmaz bir gece yaşayan Akçakaleli Anneler söylenen şarkılarla kimi zaman duygulanarak göz yaşı döktü kimi zamanda bir birinden hareketli şarkılara eşlik ederek stres attılar.

Gecenin önemine binaen bir açıklama yapan Akçakale AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Hacer Tankuç; "Biz Anneleri bu önemli gün ve gecede yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan'a teşekkürlerimi sunuyorum. Biz Akçakaleli kadınlar ve Anneler olarak çok iddialıyız ve hepinizi yanımızda istiyoruz. AK Kadınların gücünü gösterelim istiyorum. Ben kadınların her şeyi başarabileceğini düşünüyorum; lütfen bizlerden desteğinizi esirgemeyin. AK Partimize gönül vermiş kadınları her zaman yanımızda görmek istiyoruz ve sizleri bekliyoruz. Ben bir kez daha bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan ve eşi Ayşenur hanıma çok teşekkür ediyorum. Sizlere de geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Sizleri her zaman yanımızda istiyoruz ve desteklerinizi bekliyoruz." dedi.

AKÇAKALELİ KADINLARIN SESİ DAHA GÜR ÇIKACAK

Akçakale'de Kadınların sesinin daha gür çıkacağını ifade eden Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakin Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan ise şöyle konuştu; "Çok değerli Annelerim, Ablalarım, Kardeşlerim ve Arkadaşlarım bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Hepinizin Anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Özelikle şunu ifade etmek istiyorum AK Parti Hükümetleri döneminde özelikle kadınların değeri arttı. Engelli çocuğu bulunan annelerin değeri arttı ve devletimiz her türlü desteği sağladı. Bunun asıl sebebi de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ve kıymetli eşleri Emine Erdoğan Hanım efendidir. Biliyorsunuz önümüzdeki 24 Haziran seçimleri oldukça önemli Anayasa Referandum oylamasında % 95'in üstünde oy almıştık. Şimdi İnşallah % 98'lerle Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz. Ben buna içten inanıyorum. Akçakale Belediye Başkanımız ve ben her zaman sizlerin yanınızda olcağız. Hep birlikte çok daha güzel işler yapacağız. Tekrardan gecemize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. AK Parti Akçakale Kadın Kolları İlçe Başkanımız Hacer hanımada teşekkür ediyorum böyle bir programda bizlere eşlik ettiği için ve bir kez daha hepinizin Anneler gününü kutluyorum."şeklinde konuştu.

Anneler Günü programında gönüllerince eğlenen kadınlara gecenin sonunda Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan ve AK Parti ilçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Tankuç'un davetlilere karanfil verip günlerini kutlamasıyla son buldu.



14 May�s 2018 Pazartesi 22:37

http://www.urfa63haber.com/haber/ayhan-anneler-gununde-akcakaleli-anneleri-unutmadi-9340.html