Evlilik Fuarı'nda Hilvan Standına Büyük İlgi

Şanlıurfa'da düzenlenen Evlilik Fuarı'na el sanatlarıyla katılan Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi'nin standına yoğun ilgi gösterildi.

Evlilik Fuarı'nda Hilvan Standına Büyük İlgi

Bu yıl ilki düzenlenen Şanlıurfa Evlilik Fuarı ve Otomotiv Show 2018 Fuarı, Tüm Şanlıurfalıların dikkatini üstüne çekti. Özellikle evlilik aşamasında olanların ve otomobil merakı olanların ilgi gösterdiği fuarda stant açan Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi, sergilediği el sanatı ürünleriyle fuarın ilgi odağı oldu. Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi standını ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ürünleri sergilenmesinde önemli rol alan eğitmen ve kursiyerleri tebrik ederek 'Hilvan Belediyesi bünyesinde kurulan Kadın Kültür Merkezi'ndeki gelişmelerden büyük bir gurur duyuyoruz.

Burada kurs gören kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca kadınlara destek amaçlı olarak kurulan kültür merkezine yaptığı katkılarla örnek bir belediyecilik örneği sergileyen Hilvan Belediyesi'ne ve belediye başkanına teşekkür ediyorum' dedi. Fuarda açılan stantta kursiyerlerle birlikte ziyaretçileri karşılayan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık 'Belediye olarak kadın istihdamına ve bu yöndeki mesleki eğitim almalarını önemsiyoruz. Burada birden çok amacımız var. Bir yandan bayanlarımıza mesleki eğitim verebilmek ve buna bağlı olarak aldıkları eğitimle kendi işlerinin sahibi yapmak, öte yandan Hilvan'ın tanıtımını sağlamaktır.

Sosyal belediyecilik gereği olarak bu hizmet alanımızdan asla taviz vermeyip çalışmalarımızı farklı alanlarda geliştirip devam ettirmektir. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum' dedi.



13 May�s 2018 Pazar 20:34

http://www.urfa63haber.com/haber/evlilik-fuarinda-hilvan-standina-buyuk-ilgi-9334.html