AÇIKGÖZ'DEN SINIRDAKI KÖY OKULLARINA KIYAFET YARDIMI

Suruç ilçesinde Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Tarık Açıkgöz tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfi'nin imkanları ile Suriye sınırında bulunan köy okullarında öğrenim gören öğrencilere kıyafet yardımı yapıldı

AÇIKGÖZ'DEN SINIRDAKI KÖY OKULLARINA KIYAFET YARDIMI

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tarık Açıkgöz bir yandan ilçe merkezine bağlı köylere alt yapı,Sulama ve yol yapımı Taziye evlerinin insaasin noktasında Belediye hizmetlerini halka ulaştırırken bir yandan da köylerde eğitim öğretim öğren öğrencileri unutmuyor. Açıkgöz Suriye sınırının sıfır noktasında bulanan merkeze bağlı köylerde incelemelerde bulundu köy okullarında öğrenim gören öğrencilere kıyafet yardımı yaptı.

Dolaş köyünü ziyaret eden Açıkgöz burada 300 öğrencinin eğitim gördüğü Dolaş ilköğretim okulunu ziyaret etti.Okul idarecileri, öğretmenler tarafından karşılanan Açıkgöz'e öğrenciler sevgi gösterilerinde bulundu. Sınıfları tek tek ziyaret eden öğrencilerin ders durumlarını soran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Açıkgöz onlara çok kitap okumaları ve okuyup ailelerine ve devlete yararlı bir evlat olmaları noktasinda çok çalışmalarıni istedi.

 

Çocukların ilk kez gördüğü Kaymakam amcalarınin karşısında heyecanlandiklari gözlerden kaçmadı.Cocuklarla sohbet eden Açıkgöz daha sonra SYDV Müdürü Mehmer Elmaser ve beraberindekilerle beraber öğrencilere yazlik pantolon , gömlek tişört vb.kiyatler hediye etti. Ilçede tüm öğrencileri önemsediklerini belirte Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tarık Açıkgöz " Ilcemizde göreve geldiğimiz günden bu yana her fırsatta ogtencilerimizi ziyaret ediyoruz onları yanlız bırakmıyoruz.Tabi tüm bunların yanında köylerde okuyan öğrencilerimizide ziyaret ediyoruz.Dolaslı ilköğretim okulu sınıra sıfır noktada bulunan önemli bir okulumuz.Merkez dahil sinir hattında bulunanan koykerimizi ziyaret edip vatandaşlarımızla bir araya gelip taleplerini dinlemeye ve yanımızın teminati olan öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz " diye konuştu.

Okul çıkışında öğrencilerle hatıra fotoğrafı çeken , okulun kütüphanesini inceleyen ve daha sonra ana okulu sınıfını ziyaret eden Açıkgöz minik öğrencilere oyuncak dağıttı koy muhtariyla bareber yapımı devam eden taziye evi inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra sınırın sıfır noktasında bulunan diğer köyleri ziyaret etti.



3 May�s 2018 Per�embe 19:54

http://www.urfa63haber.com/haber/acikgozden-sinirdaki-koy-okullarina-kiyafet-yardimi-9294.html