sokaktaki evsiz ve ihtiyaç sahiplerine Sahip Çıktı

Dondurucu soğuk havanın etkisi altında kalan Şanlıurfa 'da Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki gece dışarıda kalan ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışma başlatıldı.

sokaktaki evsiz ve ihtiyaç sahiplerine Sahip Çıktı

Hava sıcaklık derecesinin -8'i gösterdiği ve don olaylarının görüldüğü Şanlıurfa da dün gece Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Köprü altları, bankamatik köşeleri gibi noktalarda taramalar yaparak sokaktaki evsiz ve ihtiyaç sahiplerine kucak açtı.

 

Kar yağışının etkili olduğu Şanlıurfa da Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri gece tam mesai yaparak sokaklarda kalmak zorunda olan ihtiyaç sahiplerini önce özel bir restorana götürerek yemek ihtiyaçlarını giderdi. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından barınma ihtiyacını gidermek amacı ile özel bir otele yerleştirilen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, geceyi sıcak bir ortamda geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri vatandaşlara çağrıda bulunarak, dışarıda yaşamak zorunda kalan mağdurlar için duyarlılık göstermesi istedi. Vatandaşların bu tarz vakalarla karşı karşıya gelindiğinde Büyükşehir Belediyesi İletişim Merkezi 153 numaralı Çağrı Merkezi telefonuna bildirmeleri halinde yardıma muhtaç vatandaşlarla ilgilenileceği bildirildi.

 



2 Ocak 2016 Cumartesi 17:56

http://www.urfa63haber.com/haber/sokaktaki-evsiz-ve-ihtiyac-sahiplerine-sahip-cikti-927.html