BAŞKAN BAYIK DUR DURAK BİLMİYOR

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

BAŞKAN BAYIK DUR DURAK BİLMİYOR

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, toplumun her kesimiyle bir araya gelip belediyenin yaptığı çalışmaları ve yapılacak projeleri anlatmaya devam ediyor. Merkez ve Kırsal Mahallerde toplumun her kesiminde bir araya gelip sorunları dinleyerek çözüm yollarını üretmeye çalışıyor.

Başkan Bayık Belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal yönleriyle halkın takdirini topluyor. İlçede gerçekleştirilen tüm sosyal aktivitelere Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cıdır ve Meclis üyeleriyle birlikte katılım sağlıyor.

Başkan Bayık Dünde Şanlıurfa’da Trafik kazası sonucu yaralanarak Hastaneye kaldırılan Özgür Öbek’ın yakınlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak üzere Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cıdır, Meclis Üyesi Halil Hatipoğlu ve beraberinde bir heyetle Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Araştırma Uygulama Hastanesine geldi.

Bakan Bayık ve beraberindekiler Öbek ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak talepleri halinde her konuda gerekli desteğin verileceğini belirti. Başkan Bayık Hastanede bulunan Öğüş ve Hatipoğlu ailelerinde geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hastaneden ayrıldı.



14 Nisan 2018 Cumartesi 12:34

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-bayik-dur-durak-bilmiyor-9178.html