Tandoğan'dan Taraftara Mesaj

Şanlıurfaspor'un teknikdirektör Ali Tandoğan istifa sonrası taraftara mesaj yoladi

Tandoğan'dan Taraftara Mesaj

Tff 2'nci lig beyaz gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfasopor'da giden kötü gidişat sonrasında görevinden istifa eden Teknikdirektör Ali Tandoğan ve Teknik heyeti Çarşamba günü oynanan Konya Anadolu Selçukspor yenilgisi sonrasında görevinden istifa etti. 

Teknikdirektör Ali Tandoğan istifa sonrasında Taraftara şu mesajı verdi. " sezon başından itibaren tüm sıkıntılarımızı içimize gömerek görev aldık. 

Sadece bize inanmış oyuncu gurubu ve taraftar kitlesi vardı. Asla yarı yolda bırakmayıp sabırla bazı şeyleri düzelmesini bekledik zordu zorlukları yenerken maçlarımıza da kazanmaya çalıştık ekibim ben ve oyuncu grubu harika tempoda çalıştık bunu yürekten söylüyorum aldığım bu kararı bırakıp gitmekten ziyade Şanlıurfaspor'ın daha iyi yerlere gelmesi için alınmış bir karar olduğunu bilinmesini istiyorum yeni gelecek hocanın inşallah bizim yaşadığımız sıkıntıları yasamayip Şanlıurfaspor'u hak ettiği yere taşiyacagina inanıyorum Şanlıurfaspor taraftarından bu konu ile alakalı anlayış bekliyorum hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi



15 �ubat 2018 Per�embe 17:54

http://www.urfa63haber.com/haber/tandogandan-taraftara-mesaj-8873.html