MHP Esnaflara Bayrak Dağıtarak Afrin Operasyonuna Destek Oldu

MHP Haliliye İlçe Başkanı Osman Karaağaç, Şanlıurfa Muhtarlar Dernek Başkanı ve Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Haktankaçmaz'ı ziyaret ederek Başkan Haktankaçmaz'a Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

MHP Esnaflara Bayrak Dağıtarak Afrin Operasyonuna Destek Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Haliliye İlçe Başkanlığı tarafından Türkiye Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'e yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatına' destek olmak amacıyla  Türk Bayrağı dağıtıldı.

Suriye'nin Afrin kentindeki terör örgütlerine yönelik Türkiye Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatına destek amacıyla MHP Haliliye İlçe Başkanlığı Harekatın bölgede bulunan terör unsurlarını yok etmek amacıyla başlatıldığına dikkat çeken İl Başkanı Karaağaç, "Ordumuz tüm terör örgütleriyle savaş halindedir. Rabbim onların her zaman yardımcısı olsun. Biz de bu harekata destek vermek amacıyla Muhtarlarımıza esnaflarımıza Kuran-ı kerim ve ay yıldızlı bayrağımız dağıtıyoruz. Şanlıurfa’mızı bayraklarımızla donatacağız. dedi.



Ziyaretlerinden ve takdim edilen hediyelerden dolayı Karaağaç’a teşekkür eden Haktankaçmaz Milli birlik ve beraberlik adına Türk Bayraklarımızı muhtar konaklarımıza asacağız" diye konuştu. 



25 Ocak 2018 Per�embe 09:40

http://www.urfa63haber.com/haber/mhp-esnaflara-bayrak-dagitarak-afrin-operasyonuna-destek-oldu-8786.html