Başkan Ekinci Çat Kapı Ziyaretlerini Sürdürüyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, her fırsatta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ekinci Çat Kapı Ziyaretlerini Sürdürüyor

Göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlarla bir arada olan ve mesai kavramı tanımayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ev ziyaretlerini sürdürüyor. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde tespit edilen evlere yapılan ziyaretlere eşlik eden Başkan Ekinci, çoğu zaman çat kapı da yapıyor. Eşi Ayşe Ekinci ile birlikte misafir olduğu ailelerin sorunlarını dinleyen ve yerinde çözümler üreten Başkan Ekinci vatandaşların takdirini topluyor. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından saha çalışmaları sonrası tespit edilen ailelere düzenlenen ziyaretlerde hem talepler alınıyor hem de anında iletilen taleplere çözüm üretiliyor. Başkan Mehmet Ekinci eşi Ayşe Ekinci ile birlikte son olarak, Selçuklu, Yakubiye, Dedesoman ve Tepe mahallelerinde ikamet eden ailelere konuk oldu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen ailelere çeşitli yardımlar yapan Başkan Ekinci, çocukları da çeşitli hediyelerle sevindirmeyi ihmal etmedi.

Sıkıntısız bir ilçede olmaktansa sıkıntı yaşayan insanların olduğu bir ilçede insanların dertlerine ortak olmayı tercih ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Ev ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Selçuklu, Yakubiye, Dedesoman ve Tepe mahallelerimizdeki ailelerimizle bir araya geliyoruz. Ekiplerimiz rutin bir şekilde ailelerimizi ziyaret ediyorlar. İhtiyaç sahibi insanlarımızın sıkıntılarının giderilmesi için verdiğimiz talimatları da arkadaşlarımız yerine getiriyor.

Bizler dolaştıkça görmeye devam ettikçe yükümüzün ne kadar ağır olduğunu da bir kez daha görmüş oluyoruz.  Şunu bir kez daha belirtmek isterim; sıkıntısız bir ilçe mi? Yoksa bu tarz sıkıntıların çok olduğu bir ilçede sıkıntılara ortak olmak mı derseniz, kesinlik sıkıntılı insanların olduğu bir yerde onlara ortak olmayı tercih ederiz. Bizler bundan sonraki süreçte de sıkıntı çeken vatandaşlarımızla bir arada olup onların sıkıntılarına hem ortak olacağız hem de çözümüne katkı sunacağız. “dedi.



28 Aral�k 2017 Per�embe 11:21

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ekinci-cat-kapi-ziyaretlerini-surduruyor--8656.html