Eyyübiye HEM İlçenin Bayrak İhtiyacını Karşılıyor

Eyyübiye İlçesindeki okulların bayraklarını, Eyyübiye Halk Eğitim Merkezinin başlattığı bir proje ile ilçedeki tüm okulların bayrak ihtiyacını karşılıyor.

Eyyübiye HEM İlçenin Bayrak İhtiyacını Karşılıyor

Merkezdeki dikim ve giyim kursuna katılan kursiyerler tarafından dikilen bayraklar, ilçedeki tüm okullarda dalgalanacak. 
Daha önce okullar için pek çok projeye imza atan Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi, bu kez de birlik ve beraberliğin en büyük sembolü olan Türk bayraklarını hazırlıyor. Dikim ve giyim kursuna katılan kursiyer ve usta öğreticiler tarafından gönüllü olarak dikilen bayraklar, önümüzdeki günlerde Eyyübiye’nin tüm okullarında göndere çekilecek.


Proje hakkında konuşan Eyyubiye Halk Eğitim Müdürü Necati Taş, merkezdeki çalışmaların durmaksızın devam ettiğini söyleyerek dikilen bayrakların okullara hediye edilmesinin heyecanı içinde olduklarını belirtti. Kurum olarak her türlü ihtiyaçlarında okulların yanında olduklarını ifade eden Taş, dikilen bayrakların paketlenme işleminden sonra ilçedeki tüm okullara hediye edileceğini sözlerine ekledi.



26 Aral�k 2017 Sal� 11:36

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiye-hem-ilcenin-bayrak-ihtiyacini-karsiliyor-8642.html