Haliliye Belediyesi Çamursuz Bir Kış İçin Çalışmaları Hızlandırdı.

Haliliye Belediyesi, Konuklu kırsal Mahallesinde yürüttüğü kilitli beton parke döşeme çalışmaları kapsamında bugüne kadar 30 sokakta çalışmalarını tamamlarken, 4 sokakta da çalışmalarını sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi Çamursuz Bir Kış İçin Çalışmaları Hızlandırdı.

Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan ilçe genelinde stabilize, kilitli beton parke ve yeni yol açma çalışmalarını devam ettiren Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin yol ağını genişletiyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Konuklu kırsal Mahallesinde, daha önceden 25 bin metrekare kilitli beton parke taşı döşemesi yapan ekipler, oluşan ihtiyaçla beraber yeni sokaklarda çalışma başlattı.

Alt yapı ve yapılaşmanın tamamlandığı 30 sokakta parke çalışmalarını tamamlayan ekipler, 4 sokakta parke çalışmalarını devam ettiriyor. Son çalışmalarla birlikte 20 bin metrekarelik döşeme çalışması daha yapan ekipler, toplamda 45 bin metrekarelik parke döşemesi yaparak, yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

 

4 sokakta da çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedeflenirken, kilitli beton parke döşenen sokakta oturan vatandaşlar, Başkan Fevzi Demirkol’a ve Haliliye Belediyesine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.



19 Aral�k 2017 Sal� 13:08

http://www.urfa63haber.com/haber/haliliye-belediyesi-camursuz-bir-kis-icin-calismalari-hizlandirdi-8591.html