Hilvan’da Sosyal Belediyecilik Örneği

Hilvan Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi Öğretmen ve Kursiyerleri çalışmalarını sürdürüyor.

Hilvan’da Sosyal Belediyecilik Örneği

Hilvan Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezinde kuaförlük eğitimi gören öğrenciler Hilvan merkez ve kırsal mahallelerde öğrencilerin daha sağlıklı şartlarda eğitim görmeleri için okullarda kız öğrencilere yönelik saç kesim ve bakımını yapıyor.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Hilvan Kadın Bilgilendirme ve kültür Merkezi İdarecileri günümüzde saç bakımının insan yaşamında ki yeri ve önemi büyük ilçe ve kırsal mahallelerde öğrenci ve bakıma muhtaç aileleri ziyaret edip saç kesim ve bakımını yapıyoruz vatandaşların memnuniyeti bizim için çok önemli çalışmalarımız aralıksız devam edecek dedi.

Fatma Bayık Başarılar Diledi

Kadın Bilgilendirme ve kültür merkezini ziyaret eden Hilvan Belediye Başkanının eşi Fatma Bayık yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. kurslara olan ilgiden memnuniyetini dile getiren Bayık kadın kursiyerler kültürel etkinliklerle kendini geliştirip bilgi ve beceri sahibi olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi kursiyerleri  dikiş nakış , el sanatları,takı tasarımı, el örgüsü ve kuaförlük alanında eğitim görüyor.Buradaki öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum açıklamasında bulundu.



19 Aral�k 2017 Sal� 11:21

http://www.urfa63haber.com/haber/hilvanda-sosyal-belediyecilik-ornegi-8589.html