EYYÜBİYE MEM'DEN MORAL GECESİ

Eyyübiye milli Eğitim müdürküpü bünyesindeki Memurlar için moral gecesi düzenlendi

EYYÜBİYE MEM'DEN MORAL GECESİ

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bünyesinde çalışan memurlar için bir motivasyon programı düzenledi. Programa Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Eyyübiye Halk Eğitim Müdürü Necati Taş ve Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalışan memurlar katıldı. Memurların beraber yemek yiyip, müzik ile eğlenerek moral bulduğu gecede Demir ayrıca, emekli olan bir memura plaket verdi.

Emekli olan memura plaket verildi
Programda konuşan Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, bu programı yapmayı uzun süredir planladıklarını söyleyerek programın hazırlanmasında emeği geçen Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Taş’a teşekkür etti.
Demir “Biliyorsunuz ilçe milli eğitim müdürlüğümüz Şanlıurfa’nın en kalabalık öğrenci nüfusuna sahip Eyyübiye’ye hizmet ediyor. Sizlerle yeri geldi birlikte üzüldük yeri geldi birlikte sevindik. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Birbirinden değerli arkadaşlarla çalışma fırsatı yakaladım. Bunlardan bir tanesi de Bekir Arslan abimiz. Emekli olduğu saate kadar işini gayretle, ciddiyetle, özveri ile yaptı. Hiç kimseyi kırdığını incittiğini görmedim. Yaklaşık 3 yıl birlikte çalıştık. Mesai mevhumu tanımadan yeri geldi akşam, yeri geldi hafta sonu çalıştık. Kendisine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum” diyerek bir plaket verdi.

 



17 Aral�k 2017 Pazar 21:03

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiye-memden-moral-gecesi-8578.html