Başkan Ayhan Kırsalda Yapılan Çalışmaları Yerinde Denetledi

Başkan Ayhan, Halkımızı çamura teslim etmeyeceğiz

Başkan Ayhan Kırsalda Yapılan Çalışmaları Yerinde Denetledi

Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Ohali Mahallesi’nde devam eden stabilize yol çalışmalarını denetledi, Pekmezli Kırsal Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları dinledi. Başkan Ayhan, yağmurlar bastırmadan yol çalışmalarını tamamlayacaklarını belirterek, “Allah’ın izniyle vatandaşımızı kışın çamura teslim etmeyeceğiz” dedi.

Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ağır kış şartları bastırmadan ilçenin yol sorununu çözüme kavuşturmak için yoğun mesai harcıyor. Belediye ekipleri, vatandaşın yağmur ve çamurdan ötürü mağduriyet yaşamaması için seferberlik başlatan Başkan Ayhan’ın talimatları doğrultusunda, ilçe merkezi ve kırsal kesimlerde yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Geçtiğimiz hafta Akçaköy Mahallesi ve Akçaköy Kümeevleri Sokak’ta yürütülen çalışmaları tamamlayan belediye ekipleri Ohali Mahallesi ve Ohali Kümeevler Sokak’ta stabilize yol yapım çalışmalarına başladı. Başkan Abdülhakim Ayhan da Ohali Mahallesi’ne gelerek, büyük bir titizlikle yürütülen çalışmaları yerinde denetledi. Belediye ekiplerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ayhan, mahalle sakinleriyle de sohbet etti.

VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan Ayhan, Ohali Mahallesi’ndeki incelemelerinin ardından Pekmezli Kırsal Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin talep ve şikayetlerini dinleyen Başkan Ayhan, vatandaşların daha çağdaş bir ortamda hayatlarını sürdürebilmeleri için ihtiyaç duyulan her hizmeti hayata geçireceklerini söyledi.

BAHANE DEĞİL HİZMET ÜRETİYORUZ

Amaçlarının ilçe halkına daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent sunmak olduğunu dile getiren Başkan Ayhan, “İmkanlarımız kısıtlı. Ancak biz bahanelerin arkasına sığınarak hizmet üretmekten kaçmıyoruz. İmkanlarımız dahilinde ihtiyaç duyulan her hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmak için yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi.

ÇAMURA TESLİM ETMEYECEĞİZ

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Başkan Ayhan, “Yağmurlar başlamadan önce ilçemizin kırsal mahallelerinde stabilize yol çalışmasını bitirmeyi hedefliyoruz. Hava koşulları el verdiği müddetçe çalışmalar aralıksız devam edecek. Allah’ın izniyle kışın vatandaşımızı yağmura ve çamura teslim etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Pekmezli Kırsal Mahallesi sakinleri ise Başkan Ayhan’a yaptığı hizmetlerle halkın huzurunu sağladığı için gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür etti.

 



9 Aral�k 2017 Cumartesi 19:23

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ayhan-kirsalda-yapilan-calismalari-yerinde-denetledi-8503.html