Hilvan Belediye Spor, Gol Olup Yağdı.

Hilvan Belediye Spor, kendi sahasında ağırladığı Şanlıurfa Çamlıdere Spor'u 4-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Hilvan Belediye Spor, Gol Olup Yağdı.

Amatör A Grubunda mücadele eden Hilvan Belediye Spor, pazar günü Hilvan'da oynanan maçı rakibine kaptırmadı. Kendi sahasında ağırladığı Çamlıdere Spor'u 4-0 mağlup ederek liderliği elde etti.

90 Dakika boyunca süren kıyasıya mücadele eden Hilvan Belediye Spor'un gollerini Abdulrakip Turgut (2), Ramazan Aydoğdu ve Mahsuni Boztepe kaydetti.

Maç sonrası açıklama yapan Hilvan Belediye Spor Başkanı Cenap Torgut, "Maç boyunca çok güzel bir oyun sergileyen  gençlerimizi tebrik ediyorum. Bu hafta itibarı grup içinde liderliği elde ettik. İnşallah aynı performans ve centilmenlikle şampiyonluğa kadar bu şekilde devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan ve en büyük destekçimiz Hilvan Belediyesi'ne ve belediye başkanı Sayın Aslan Ali Bayık'a teşekkür ediyorum" dedi.

Maçı, taraftar arasında izleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, "Belediye Spor, hem oyuncuları ile hem de taraftarı ile büyük bir başarı kaydetmeye devam ediyor. Onlar başardıkça bizim de desteklerimiz giderek artacaktır. Üstün bir performansla karşılaşmayı galip bitiren oyuncularımıza ve tribünde bizi yalnız bırakmayan taraftara çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.



4 Aral�k 2017 Pazartesi 12:28

http://www.urfa63haber.com/haber/hilvan-belediye-spor-gol-olup-yagdi-8435.html