İl Müdürü Turan Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Alan Öğretmenlere Ziyaret

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında Uygulayıcı Rehber Öğretmenleri yetiştirme Eğitimlerimizi İl Milli Eğitim Müdürümüz Şerafettin Turan ziyaret etti.

İl Müdürü Turan Bağımlılıkla Mücadele  Eğitimi Alan Öğretmenlere Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürümüz Şerafettin Turan Eğitimlerin Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında Eğitim verilen 8 sınıfı tek tek dolaşarak eğitim alan rehber öğretmenlere Şanlıurfa'nın jeopolitik ve demografik özelliklerine göre karşı karşıya olduğu risklerden, tehlikeler hakkında eğitimciler ile karşılıklı görüş alışverişlerde bulundu.

İl Müdürü Turan, bu anlamda gençlerimize, geleceğimizin teminatlarına sahip olacak olan kitlenin eğitim camiasından çıkması gerektiğini vurguladı. Yaşanacak olumsuz tablolarda hepimizin vebal altında olacağını belirten Turan, öğretmenlere; okulunuzda  yapacağınız sportif ve sanatsal tüm atölye çalışmalarında size destek olacağız, dedi. Ziyaret esnasında kendisine eşlik eden bu eğitimin paydaş olan Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik'e de teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü yapılan eğitimlerin faydalı ve hayırlı olması dileklerinde bulunarak yapılan eğitime  ev sahipliği yapan Eyyubiye Halk Eğitim Merkezine teşekkür ederek Halk eğitim merkezinden ayrıldı.



30 Kas�m 2017 Per�embe 09:23

http://www.urfa63haber.com/haber/il-muduru-turan-bagimlilikla-mucadele--egitimi-alan-ogretmenlere-ziyaret--8398.html