Başkan Ayhan’dan Gençlere Birlik Çağrısı

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Akçakale Akil Gençler ve Akçakale Ak Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Başkan Ayhan’dan Gençlere Birlik Çağrısı

Akçakale Akil Gençler İlçe başkanlığı ve Akçakale Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığının ortaklaşa düzenlemiş olduğu tanışma ve istişare toplantısına Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’da katılara Akçakale’nin ve Gençlerin sorunları dile getirilerek var olan sorunların giderilmesi için istişarelerde bulunuldu.
Yapılan karşılıklı görüş alışverişlerden sonra Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan Gençlere şu açıklamada bulundu. “Bakin Değerli Kardeşlerim Bizler Hepimiz Bu Memleketin Evlatlarıyız Ayrım Gayrim Yapmaksızın Her Kesime Hitap edecek şekilde Yolunuzda ilerleyin Sizler Akçakale’nin Geleceklerisiniz Sizler Akçakale’nin Süslerisiniz Sizler Bizlerin Işıklarısınız Birbirinize Destek Olun Bir Olun Diri Olun Hepiniz Güçlü Akçakale Olun Ben Sizin Her Daim Maddi ve Manevi Destekçinizim Bir Abiniz Olarak bir Telefon Kadar yakınım sizlere”  dedi.

Karşılıklı bir şekilde sıcak bir ortamda geçen toplantının sonunda Akçakale Akil Gençler ilçe başkanı Hüseyin Elçi ve Akçakale Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ağ Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’a Teşekkür ederek toplantı sonunda Başkan Ayhan ve Gençler öz çekim yaptılar.

Haber: Mehmet AYHAN / Akçakale



21 Kas�m 2017 Sal� 12:11

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ayhandan-genclere-birlik-cagrisi---8311.html