Küçük Beşar’ın Ölüm ile ilgili Savcılıktan Açıklama

Harran İlçesi Küplüce Mahallesinde tarlada tarla da ölü bulunan 13 yaşındaki Beşar Güneş Olayıyla İlgili Cumhuriyet Başsavcılığından Basın Açıklaması yayınlandı.

Küçük Beşar’ın Ölüm ile ilgili Savcılıktan Açıklama

Cumhuriyet Başsavcılığı yayınladığı Basın Açıklamasında şu açıklamaya yer verildi. “ Harran İçesi Küplüce ile Bozceylan Mahallelerı arasında yer alan tarlada, 13 yaşındaki Beşar Güneş (13)’nin saat 01.00 sularında pamuk yüklü kamyonun kasasında yatarken, üzerine pamuk yığınlarının dökülmesiyle hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak Harran Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatılmıştır.

İlk belirlemelere göre havasız kalarak öldüğü belirlenen Beşar Güneş’nin cesedi, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiş, burada alınan doku ve organ örnekleri, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Adana Adli Tıp Kurumu Başkanlığına gönderilmiştir.

Olayda ihmali veya kusuru bulunanlar varsa bunların tespiti için soruşturma başlatılmıştır. Beşar Güneş’nin kesin ölüm sebebi, Adana Adli Tıp Kurumu Başkanlığından gelecek rapor doğrultusunda belli olacaktır.” denildi.  



9 Kas�m 2017 Per�embe 15:43

http://www.urfa63haber.com/haber/kucuk-besarin-olum-ile-ilgili-savciliktan-aciklama-8250.html