İl Milli Eğitim Müdürü Turan Gayemiz Şanlıurfa’da Hoş Bir Seda Bırakmak

Aylık toplantılarını farklı ilçelerde yapmaya devam eden Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Bu Ayki toplantısını Ceylanpınar’da gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Turan Gayemiz Şanlıurfa’da Hoş Bir Seda Bırakmak

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ın Başkanlığında yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, 13 İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleri katıldılar.

Ceylanpınar’da gerçekleştirilen toplantı öncesi Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi Göv ile birlikte Ceylanpınar’da bulunan Pınar İlkokulu ve Anasınıfı, Ceylanpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Pınarbaşı mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Atatürk Ortaokulunda incelemede bulunan Turan, ziyaret sırasında okul müdürlerinden sorunlarını ve beklentilerini dinledi.

Pınar İlkokulunda bulunan bir sınıftan memnun kalan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, yazı tahtasında sınıf öğretmenine tebrik yazısı yazarak imzasını attı.

Gezdikleri okullarda öğrenci ve velilerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Turan, öğrenci ve velilerle bol bol sohbet edip sorunlarını dinledi.

Gezi ve incelemeler sonunda Okul müdürleriyle yapılan toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Erdal Şekeroğlu, Arif Kırıkçı, Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, İL Milli Eğitim Şube Müdürü Şükran Büyükhan ve Ceylanpınar’da görev yapan okul müdürleri katıldılar.

Ceylanpınar Öğretmenevinde yapılan toplantı, Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç’ın ilçenin eğitim durumu, faaliyetleri ve gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlatan sunumuyla başladı.

Sunum sonrası toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, bütün gayelerinin Şanlıurfa’da hoş bir seda bırakmak olduğunu, bunun için çok çalışmaları gerektiğini, birbiriyle uyumlu, organize olarak çalışarak bütün sorunların üstesinden gelebileceklerini belirtti.

 



26 Ekim 2017 Per�embe 16:37

http://www.urfa63haber.com/haber/il-milli-egitim-muduru-turan-gayemiz-sanliurfada-hos-bir-seda-birakmak-8137.html