Başkan Yılmaz, Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ilçede devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek esnaflarla bir araya geldi.

Başkan Yılmaz, Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Resul Yılmaz, beraberinde Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan, Park ve Bahçeler Müdürü Ali Demiroğlu ile Yenişehir Mahallesi sokaklarında devam eden asfalt çalışma alanlarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Çalışmalar sırasında mahalle esnafını da ziyaret eden Yılmaz, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etti. Asfalt çalışmalarını yürüten ekiple de sohbet eden Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada sıcak asfalt çalışmaların iki hafta içerisinde tamamlanacağını belirtti. Yılmaz çalışmalarla ilgili yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Siverek’imizin diğer mahallelerinde tamamına yakın çalışmalarımızı bitirdik. Bütün cadde ve sokaklarımızı, genişliği 7 metre ve üzeri cadde ve sokaklarımızı sıcak asfaltla kapladık. En son Yenişehir mahallemizde noksanlıklarımız kalmıştı, onları da tamamlıyoruz." 

-Siverek'in yol kalitesini üst seviyelere taşıdık 

Siverek'te yol kalitesinin yükseltildiğini belirten Başkan Yılmaz, "Memnuniyetle şunu belirtmek isterim ki Siverek yol standardı açısından yol kalitesi açısından arzuladığımız seviyeye geldi, artık son rötuşları yapıyoruz. Çünkü biz yol medeniyettir anlayışından hareketle istiyoruz ki yollarımızı birinci sınıf malzeme ile kaplayalım. Hep şunu söyleye geldik, bir Konya'da bir Kayseri'de bir İstanbul'da bir Bursa'da yol kalitesi ne ise Siverek’te de o olsun. Çünkü Siverek sıradan bir ilçe değil, kadim bir şehir. Bu kadim şehre arkadaşlarımızla birlikte ekibimizle birlikte hizmet etmekten de onur duyuyoruz, mutlu oluyoruz." dedi. 

-Çalışmalarımız devam edecek 

"Bundan sonra da arkadaşlarımız bu tür çalışmalarına devam edecek" diye konuşan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: "Siverekli hemşerilerimiz de görecekler, yakın bir tarihte bu çalışmalarımızın tamam mı bitmiş olacak. 2 hafta içerisinde artık sıcak asfalt yapmaya ara vereceğiz. Önümüzdeki yaz sezonunda gerek gördüğümüz takdirde sıcak asfalt çalışmalarına yeniden başlayacağız. Başta bu mahallemiz olmak üzere yapılan bu çalışmaların Siverek'imize hayırlı olmasını diliyorum. Ekipte yer alan arkadaşlarıma da Siverek halkı adına teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden çalışmalarını bitirdiler, yol kalitesini yükselttiler, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." 

Mahalle sakinleri yapılan çalışmalar için Başkan Yılmaz'a teşekkür etti. 



23 Ekim 2017 Pazartesi 09:35

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-yilmaz-asfalt-calismalarini-yerinde-inceledi-8093.html