Hedef Tozsuz Çamursuz Bir Karaköprü

Karaköprü Belediyesi, kış ayları gelmeden ilçeyi tozdan ve çamurdan kurtarmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Hedef Tozsuz Çamursuz Bir Karaköprü

Ekipler yeni açılan yollarda kilitli parke döşeme ve kaldırım çalışması yaparken, ihtiyaçlar doğrultusunda yeni yollar açıyor. 

Karaköprü Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler ilçede yapılaşmanın arttığı ve gelişen bölgelerde yeni yol ihtiyacını giderirken, kış ayları öncesi yolları kilitli parkeyle döşeyerek kışa hazırlıyor. 

Atakent Mahallesi'nde alt yapısı tamamlanan yollarda kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmalarını sürdüren ekipler, Doğukent mahallesinde de açılan yeni yolları bordür, prizma ve kilitli parke döşeme çalışmalarıyla hazır hale getiriyor.

 

 

Vatandaşların kış aylarında mağdur olmasını istemeyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kış ayları gelmeden alt yapısı biten yolların çamurdan kurtarılması için ekiplere çalışmaların hızlandırılması talimatı verdi.

 

Karaköprü Belediyesi Fen işleri ekipleri Atakent ve Doğukent mahallelerinin yanı sıra Akpiyar, Batıkent ve Seyrantepe mahallelerinde de program dahilinde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmaları yapıyor.



16 Ekim 2017 Pazartesi 11:30

http://www.urfa63haber.com/haber/hedef-tozsuz-camursuz-bir-karakopru-8035.html