Şanlıurfaspor’da Sıcak Dakikalar

Sosyal medyada ve bazı yayın organları tarafından Şanlıurfaspor ile ilgili çıkan haberlere Şanlıurfaspor tarafından yalanlandı.


Şanlıurfaspor’da Sıcak Dakikalar

Sosyal medya ve bazı yayın organları tarafından Şanlıurfaspor ile ilgili çıkan haberlere hakkında bir açıklama yayınlandı. Kulüp tarafından yaşanan gelişmeler ile ilgili şu açıklama geldi “ Bugün Sosyal medyada ve bazı yayın organlarında çıkan ve Kulüp Başkanımız Emin Yetim'in ağzıyla söylenmiş gibi lanse edilen 'Vali Abdullah Erin bizi ciddiye almıyor ve bizimle dalga geçiyor' haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kulüp Başkanımız Emin Yetim'in böyle bir söylemi olmamıştır. 

YÖNETİM KURULU GÖREVİNİN BAŞINDA 

Ayrıca, yine Yönetim kurulumuzun istifa ettiği ile ilgili çıkan haberler ‘de gerçek dışı haberlerdir. Kulüp yönetimi tarafında bir açıklama yapılmadan bu tür haberlerin ciddiye alınmamasını söyledi. 

VALİ ERİN ŞANLIURFASPOR TESİSLERİNDE 

Gün boyu Şanlıurfaspor ile ilgili Sosyal medyada ve bazı yayın organlarında çıkan haberler üzerine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ile birlikte Şanlıurfaspor tesislerine giderek yönetim kurulu ve Taraftarlar Dernek Başkanları ile bir görüşme yaptı. Vali Erin’nin ziyareti ile ilgili Şanlıurfaspor kulübü tarafından şu açıklama geldi “Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Tesislerimizi ziyaret ederek yönetim kurulumuzla toplantı yaptı ve takım ile ilgili istişarelerde bulundu.” denildi.



29 Eyl�l 2017 Cuma 09:16

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfasporda-sicak-dakikalar-7933.html