Hatipoğlu Zabıtanın 191. Yıldönümünü Kutladı.

Siverek İlçesinde Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu Zabıta hastası etkinlikleri kapsamında zabıta ekipleri ile yemekte bir araya geldi.

Hatipoğlu Zabıtanın 191. Yıldönümünü Kutladı.

Zabıta teşkilatının 191. Yılını kutlayan Hatipoğlu Siverek Belediyesi zabıta ekipleri ile Şehit Suat Aloğlu mesire alanında bir araya geldi. Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu; “ Bugün burada zabıta ekiplerimizle beraber toplanmış bulunuyoruz, Zabıta teşkilatının  kuruluşunun 191. Yıldönümünü arkadaşlarla beraber bir yemek eşliğinde kutlamak onların tebrik etmek istedik,  zabıta demek bir ilçenin gerek ölçüsünden tatlısından huzurundan sağlığından toplumun bireyleri daha huzurlu ve güvenli bir ortam sağlamak adına 7/24 mesai mefhumu gözetmeden sahada olan bu arkadaşlarımızı ben yürekten tebrik ediyorum.

Zabıtalar Belediyenin kulağı demek gözü demek yaptıkları bu görevin çok önemli bir görev olduğunun bilincinde olduklarını da biliyorum onları da tebrik ediyorum.  Her geçen  gün daha yüksek bir performans gösterdiklerini gözlemliyoruz topluma daha şefkatli daha güler yüzle hizmet ettiğini de farkındayız yaptıkları çalışmalardan dolayı gerek müdürümüze gerek zabıta biriminde çalışan tüm arkadaşları yürekten tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum,  Zabıtalarımızın gününü tebrik ediyorum aileleri ve  çocuklarıyla  beraber sağlık huzur mutluluk diliyorum” dedi.



7 Eyl�l 2017 Per�embe 14:03

http://www.urfa63haber.com/haber/hatipoglu-zabitanin-191-yildonumunu-kutladi-7764.html