Bakan, Fakkıbaba, Ceylanpınar Benim İlçem

Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakkıbaba İlçe ziyaretleri kapsamında Ceylanpınar'a gelerek vatandaşlarla Bir araya geldi

Bakan, Fakkıbaba, Ceylanpınar Benim İlçem

Bakan Fakkıbaba ziyaretleri kapsamında önce Ceylanpınar Belediyesine geçti. Burada Bakan Fakkıbaba'yı Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, STK yetkilileri, muhtarlar ve ilçe protokolü karşıladı. Belediye başkanı Menderes Atilla, Bakan Fakkıbaba'ya belediye olarak yapılan hizmetleri anlatarak ilçenin ihtiyaçlarını dile getirdi. Başkan Atilla, ilçenin Şeref defterini imzalayan Fakkıbaba çalışmaları ve gayretlerinden dolayı Başkan Atilla'yı tebrik etti. Fakkıbaba burada Sivil Toplum Kuruluşlarıyla da kısa bir görüşme yaptı.

Belediye ziyaretinin ardından Ak Parti ilçe başkanlığına geçen Fakkıbaba, burada partililerle bayramlaştı. "Ceylanpınarlı olmaktan gurur duyuyorum" diyen Fakkıbaba, "Ceylanpınar benim ilçem. Bizler sizlerin emrindeyiz. Göreceksiniz Ceylanpınar çok daha farklı olacaktır. Büyükşehir belediye başkanıma ve ilçe belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum. Çok büyük emekleri var. Desteklerinizden dolayı de hepinize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Parti bayramlaşmasının ardından Bakan Fakkıbaba, Öz Orman İş Sendikası'nı ziyaret etti. Burada TİG/EM işçileriyle bir araya gelerek, işçilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Fakkıbaba, ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.



5 Eyl�l 2017 Sal� 08:08

http://www.urfa63haber.com/haber/bakan-fakkibaba-ceylanpinar-benim-ilcem--7742.html